Tahiti Morea Bora Bora

individualno potovanje


TAHITI, MOOREA, BORA BORA

Tropski zakladi – rajski otoki, ki zapeljejo še tako zahtevnega popotnika

INDIVIDUALNO POTOVANJE

 

1.DAN:
Odhod iz Brnika ob 07.15 uri preko Pariza, kjer pristanete ob 09.20 uri in ob 10.15 uri poletite proti Los Angelesu, kjer pristanete ob 12.50 uri po lokalnem času. Ob 15.55 uri pa poletite proti Papettu, kjer pristanete ob 22.20 uri. Obroki in pijača v letalu. Po opravljenih carinskih formalnostih vas bodo prijazni domačini pričakali z njihovimi tradicionalnimi venčki iz hibiskusovih cvetov, ki krasijo deklice in poudarjajo njihovo lepoto in milino, po kateri slovijo prebivalke tega romantičnega otoka. Privaten prevoz samo za vas 4 do hotela Intercontinental Resort Tahiti in namestitev v nadvodem bungalovu imenovanem Motu. Nočitev.

2.DAN:
Zajtrk in prosto za počitek ali uživanje na čudoviti plaži in toplem tropskem morju. Nočitev.

3.DAN:
Po zajtrku se boste podali na celodnevni izlet s kosilom po tem eksotičnem otoku. Tahiti, eden izmed štirinajstih Družbenih otokov, ki sestavljajo Francosko Polinezijo vas bo očaral s svojimi skritimi lepotami in kristalno čistim morjem Tihega oceana. Na poti boste občudovali nasade orhidej, božičnih zvezd, hibiskusa in vanilije ter se peljali mimo tihih zalivov s smaragdno zeleno vodo. Ne boste izpustili obiska slapov, sprehoda skozi bambusove drevorede botaničnega vrta in obiskali poznan Gauginovega muzeja, v katerem boste občudovali življenje in dela tega poznanega slikarja. Papeete, največje mesto Tahitija in hkrati prestolnica Francoske Polinezije vas bo presenetila s podobo sodobnega mesta, v katerem skoraj ni čutiti preprostega življenja otočanov. Povratek v hotel, prosto in nočitev.

4.DAN:
Zajtrk. Odpeljali se boste do pristanišča, od koder vas bo ladjica popeljala do cca. 30 minut oddaljenega otoka Moorea. Otok, porasel z bujnim tropskim deževnim gozdom, znan po svoji lepoti, goratimi pobočji prekritimi z nasadi ananasa in belimi peščenimi plažami ter kristalnimi lagunami vas bo nedvomno očaral. Po pristanku sledi prevoz do hotela Intercontinental resort & Spa Moorea, ki se nahaja na eni izmed najlepših plaž na Moorei. Namestitev v nadvodnem Suite 

bungalovu, prosto, nočitev.

5.DAN:
Zajtrk. Ta dan se boste odpravili na celodnevno križarjenje po sosednjih lagunah, se zaustavili v Cookovem in Opunohu zalivu ter imeli čas za snorkljanje. Privoščili si boste piknik z okusno hrano. V popoldanskih urah sledi povratek proti hotelu. Prosto, nočitev.

6.-7.DAN:
Zajtrk in prosto za uživanje na tem pacifiškem biseru, ki vam ponuja razne izlete v notranjost otoka ali le poležavanje na peščenih plažah obdanih s sinje modrim morjem.

8.DAN:
Po zajtrku sledi prevoz na letališče, od koder poletite še proti zadnjemu otoku na vašem potovanju, že kar preveč rajski Bora Bori. Prevoz do hotela Intercontinental Le Moana resort in namestitev v nadvodnem bungalovu Junior Suite. Nočitev.

9.DAN:
Zajtrk in prosto za uživanje. Nočitev.

10.DAN:
Zajtrk. Ob 12.45 se boste podali na poldnevni izlet z barko, kjer boste občudovali prekrasne lagune, na odprtem morju hranili skate in morske pse, ne boste izpustili delfinov, ne bo pa vam manjkalo snorkljanja po živopisanih koralnih grebenih. Povratek v hotel in nočitev.

11.-12.DAN:
Prosto za uživanje na plaži.

13. DAN:
Zajtrk. Prost dan do popoldanskega odhoda na letališče, od koder poletite proti Tahitiju.

14.DAN:
Ob 01.15 uri poletite proti Los Angelesu, kjer pristanete ob 11.25 uri. Nato ob 15.00 uri poletite proti Parizu. Obroki in pijača v letalu.

15.DAN:
V Parizu pristanete ob 10.30 uri. Nato pa ob 15.00 uri poletite proti Ljubljani. S pristankom na Brniku ob 17.20 uri se vaše potepanje po Francoski Polineziji tudi konča.

 

 DATUM ODHODA: VSAK DAN, GLEDE NA RAZPOLOŽLJIVOST MEST NA LETALU

 

CENA ARANŽMAJA: 5.100,00 EUR 

Z namestitvijo v Motu bungalovu na vodi v Intercontinental Tahiti (http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/en/gb/locations/overview/pptpf) na Tahitiju, v Suite bungalovu na vodi v Intercontinental Resort&Spa Moorea (http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/en/gb/locations/overview/moorea) na Moorei in v Junior Suite bungalovu na vodi v Intercontinental Le Moana na Bori Bori (http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/en/gb/locations/overview/borabora-lemoana).

 NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 2

 V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO: Naveden letalski prevozi, letališke pristojbine, prevozi z ladjo in minibusi po Francoski Polineziji, navedeni ogledi, spanje v dvoposteljnih sobah v izbranih hotelih z zajtrkom, lokalni angleško govoreč vodnik, Elvia dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco in organizacijski stroški.

 V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO: dodatna pijača, hrana, dodatni izleti, napitnine in vse kar ni navedeno v programu.


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.