Božični BASSANO DEL GRAPPA

Že od


Božični BASSANO DEL GRAPPA
&

IKEA in Tiarre shopping center
 9.12.2017

 

Bassano del Grappa je majhno italijansko mestece v osrčuje Benečije, ki je zraslo na obrežjih reke Brente okoli leta 998. Že samo ime tega prijetnega mesta nam da slutiti po čem je poznano –po domačem žganju Grappi - dišeči alkoholni pijači, ki temelji na grozdnem žganju iz tropin, ki vsebuje med 35 in 60% alkohola in izvira prav iz tega mesta. Mesto je poznano tudi po rdečih vinih in sicer Merlotu in Cabarnetu, predvsem pa si ga boste vtisnili v spomin po starem lesenem mostu Ponte degli Alpini, ki povezuje obrežji reke Brente že vse od l. 1569.

Odhod avtobusa iz Dolgega mostu v Ljubljani ob 8.30 uri zjutraj. Ob 10. uri se bomo ustavili v nakupovalnem centru Tiarre oz. sosednji IKEI v Villeseju. Prosto za božične nakupe do 12.30 ure, potem pa se bomo odpravili naprej do Bassano del Grappa. Skupaj se bomo sprehodili po mestnem centru, uživali v lepo okrašenem mestnem jedru, si privoščili kakšno dobroto na stojnicah in si ogledali stari most. Prosto do 18.30 ure, ko se bomo odpravili proti domu. Prihod v Ljubljano okoli 23. ure.

 

Cena izleta: 33 € (najmanjše število prijav 45 oseb)

 

Vključeno:

· Avtobusni prevoz po programu z vsemi pripadajočimi stroški

· Ogled Bassana del Grappa

· Organizacijo in izpeljavo izleta

· DDV

 Obvezno doplačilo v primeru manjšega števila prijavljenih potnikov:

· število potnikov 35-44 10 €

· število potnikov 25-34 15 €


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.