Pordenone

Ortogiardino - Cvetlični sejem in Portogruaro

Že od 35 €


CVETLIČNI SEJEM ORTOGIARDINO (PORDENONE-ITALIJA)

SEJEMA ZA LJUBITELJE CVETJA

 

Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most Ljubljana ob 8.uri zjutraj. Odpeljali se bomo proti Italiji, v Pordenone, kjer bomo obiskali sejem cvetja Ortogiardino. Prireditev je ena od pomembnejših na tem delu Evrope in vsako leto privabi veliko število strokovnjakov in ljubiteljev cvetja iz vsega sveta. Ogledali si bomo paviljone z domišljeno rastlinsko scenografijo: gaje, tropske nasade, angleške parke in podobno. Na razstavi bomo lahko kupili tudi semena, čebulice, gomolje, sadike najrazličnejših rastlin, lončnice sobnih in vrtnih rastlin, rezano cvetje, orodje za obdelovanje in zalivanje, opremo za vrtove, parke in terase, strokovno literaturo o vrtnarjenju in gojenju rastlin.

Pozno popoldne pa bo sledil povratek, a na poti domov se bomo ustavili še v Portogruaru. Gre za majhno, prijetno mestece, kjer se bomo sprehodili po tipičnih italijanskih ulicah in si v srednjeveškem delu mesteca ob reki Lemene lahko privoščili kapuccino ali kaj bolj konkretnega. Prihod domov je predviden prihod v zgodnjih večernih urah.

 

CENA: 35 € na osebo; cena je izračunana pri udeležbi najmanj 45 potnikov na avtobusu za odhod iz Ljubljane. 

 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedeni relaciji, vstopnino na sejem, oglede po programu brez vstopnin, slovenskega spremljevalca ter organizacijo izleta.


Datum Trajanje Storitev Cena
March 5, 2022 1 dni Po programu 35 €
March 12, 2022 1 dni Po programu 35 €

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.