Advetni Zagreb

Že od


ZAGREB & IKEA 

 7.12.2019

 

 

Ob 07:30 se bomo iz Ljubljane oz. po dogovoru odpeljali proti Hrvaški,  mimo Zagreba in sicer v nakupovalno središče IKEA.
Vzeli si bomo cca. dve uri časa, po opravljenih nakupih, pa se bomo odpeljali v center Zagreba. Po prihodu v Zagreb, ki spada med najlepša in najbolj slikovita mesta v srednji Evropi, si bomo ogledali glavne znamenitosti spodnjega in gornjega mesta. Sledil bo sprehod po najdaljši zagrebški ulici Ilici do znamenitega trga Bana Jelačića. Pot nas bo vodila do Markovega trga in cerkve Sv. Marka, simbola Zagreba, ter dalje do Banskih dvorov, kjer ima danes svoje prostore hrvaška vlada. V predelu Kaptol si bomo ogledali mestno katedralo, ki velja za pravo neogotsko lepotico. Sledil bo prosti čas za samostojno pohajkovanje po predbožičnem sejmu.
Ob 18. Uri se bomo odpravili proti domu in se po prečkanju meje ustavili še v prijetni gostilni na večerji. Prihod domov v nočnih urah.

 

 

 

CENA: 28 € + 17 € (večerja) = 45 € (cena velja pri minimalno 40 prijavljenih potnikih)

 

  • Doplačilo za majhno skupino (med 30 in 39 prijavljnih) 7 €
  • Večerja vsebuje juho, glavno jed, solato in sladico

Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.