Tour de France

avtobusni program

Že od


1.dan – petek, 2. 7.: Ljubljana – Italija
Zbor kolesarskih navijačev v poznih večernih urah na parkirišču Dolgi most v Ljubljani. Sledi vožnja mimo Postojne (Ravbaromanda) in Nove Gorice proti Milanu.

2.dan – sobota, 3. 7.: Italija – Le Grand-Bornand - Tignes
Vožnja mimo Milana proti mestecu La Grand–Bornand v Francijo. Ob prihodu sledi prosti čas za kolesarjenje ali za raziskovanje mesteca. Popoldan zbor kolesarskih navdušencev ob trasi Tour de France in navijanje za naše kolesarske ase v zadnjih kilometrih 8. gorske etape. Po končani etapi pozdrav našim kolesarjem in zbor potnikov pri avtobusu ter odhod v Tignes in nastanitev v apartmaje.

3.dan – nedelja, 4. 7.:Tignes
Dopoldan prosto za samostojne oglede, sprehode ali kolesarjenje. Popoldan zbor navijačev ob zadnjih kilometrih 9. etape z zaključnim vzponom na znamenito francosko smučišče Tignes. Pozdrav našim kolesarjem in povratek v apartmaje. Nočitev.

4. dan – ponedeljek, 5. 7.:Tignes
Ves dan prosto za športne aktivnosti v Tignesu (pohodništvo, kolesarjenje, sprehodi). Nočitev.

5. dan – torek, 6. 7.:Tignes – Albertville - Slovenija
Zbor potnikov v jutranjih urah in vožnja do Albertvilla na start 10. etape Tour de France. Pozdrav našim kolesarjem ob progi in nekaj prostega časa za raziskovanje mesta. Opoldan odhod avtobusa preko Italije proti Sloveniji. Predviden prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

Cenik:

TIP APARTMAJA ŠTEVILO OSEB V APARTMAJU  v €/os.

APP 1/4+2 6 oseb 93365 210

APP 1/4+2 5 oseb 93366 230

APP 1/2+2 4 osebe 93356 210

APP 1/2+2 3 osebe 93358 235

APP 1/2 2 osebi 93357 275

APP 1/2 1 oseba 93359 375

 

POPUST: Imetniki kartice Slovenske kolesarske zveze imajo 10 € popusta na osebo.

DOPLAČILA:
Prevoz lastnega kolesa: 35 €/kolo.
S seboj je možno vzeti cestno, gorsko ali e-kolo, ki bo shranjeno v posebni avtobusni prikolici za kolesa. Prostora na prikolici je za 20 koles. Minimalno število koles za zagotovitev prikolice je 15.
Obvezno doplačilo v kraju samem: turistična pristojbina in prijava.

V CENO JE VKLJUČENO: avtobusni prevoz na vseh navedenih relacijah s cestnimi in parkirnimi stroški, nastanitev v apartmajih s kuhinjsko nišo (brez hrane)* v Tignes-u, ogledi etap Tour de France po programu z ogledom dirke ob cesti, vodnik, NAVIJAŠKA MAJICA, organizacija in izvedba potovanja.

*Nastanitev: Apartmaji Tignes 2*/3* za do 2 osebi, do 4 osebe in do 6 oseb. Apartmaji so preprosti, manjše kvadrature s kuhinjsko nišo in kopalnico. Imajo osnovna in dodatna ležišča. Ob rezervaciji polnimo VSA ležišča v apartmaju.Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.