Križarjenja

počitnice in potovanja

  • Kategorija: Počitnice
  • Katalog: Križarjenje
  • Transfer: Samostojno

 

Podajte se v odkrivanje skritih kotičkov sveta na nekoliko drugačen, poseben način!

 

Vkrcajte se na eno izmed številnih ladij, ki jih ponujamo v našem širokem asortimanu (MSC, NCL, CARNIVAL, ROYAL CARRIBEAN) in začela se bo prava avantura. Pot vas bo ponesla od prijazne dobrodošlice ob prihodu, preko čarovnije večernih zabav in okusne mednarodne kulinarike, do spoznavanja skritih kotičkov dežel, in za vedno bo ostala v nepozabnem spominu.  

To, da so križarjenja draga, samo za bogate in slavne, da so dolgočasna in preveč uradna že dolgo ne velja več. V zadnjih desetletjih in, še točneje, v zadnjih desetih letih so križarjenja postala vse prej kot dolgočasna potovanja, ladje pa so potujoči hoteli najvišjih kategorij z vsebinami, ki jih premorejo le najboljši turistični centri na kopnem. Križarjenja s kakovostnimi namestitvenimi kapacitetami, animacijo in vrhunsko uslugo ponujajo veliko prednosti pred klasičnimi letovanji v hotelih.

Da bi imeli kar se da široko ponudbo križarjenj po celem svetu, imamo za vas na voljo številne ladjarje, ki ponujajo od kratkih pardnevnih kržarjenj pa do večtedenskih po celem s svetu. Na voljo so vam tako družinske ladje, kot tudi takšne, ki se bolj posvečaju individualnim željam petičnih gostov. Lahko boste spoznavali Sredozemsko morje, se zapeljali vse do Norkapa, lahko pa se odločite za karibske otoke ali pa celo za pot iz Evrope v Južno Ameriko…opcij je še in še…

 

MSC Crociere

Kaj je tako posebnega v italijanskem načinu izvedbe križarjenj? Pri MSC so prepričani, da je v italijanskem oz. mediteranskem značaju prisotna želja po dobri zabavi, po popolnem uživanju vsega, česar se lotite. Pristop, ki ga jasno zaznajo potniki na njihovih križarjenjih. Vsako križarjenje je zasnovano tako, da omogoča strankam popolno doživetje vsake destinacije, ki jo obiščejo.

Navdušila vas bo udobnost naših ladij in odličen servis. Všeč vam bo gastronomska ponudba in zabava ter bogata ponudba športnih aktivnosti. Trudijo se, da bi ustregli vsem našim potnikom ne glede na njihovo starost in to po ceni, ki bo privabila nasmeh na vaš obraz. Podjetje MSC je v celoti družinsko vodeno in je poznano, da ohranja italijanski imidž podjetja, šarm in gostoljubnost, ki vas bo prevzela že ob prvem srečanju z MSC.

MSC Križarjenja niso samo največja ladijska družba na svetu, ki je v zasebni lasti, ampak tudi del skupine MSC, mednarodne ladijske družbe z bogatimi izkušnjami v plovbi po Sredozemlju in svetovnih morjih. Danes je MSC drugi največji tovorni ladijski prevoznik na svetu. V družini MSC-ja zavzemajo znanje in izkušnje prvo mesto in so tesno povezane s spoštovanjem morja. Gostoljubnost, bogastvo morja in njegova avtentičnost so globoko vsidrani v srce in dušo našega podjetja. Vse kar delamo ima mediteranski pridih in ravno to je posebnost MSC-ja.

 

Norwegian Cruise Line

NCL družba je prenovljena družba s sedežem v Miamiju na Floridi s floto 14 ladij. Korporacija je zveza več družb, ki imajo v lasti in vodijo ladijsko družbo Norwegian Cruise Line – NCL.

V nasprotju s klasičnim načinom križarjenja je tu program mogoče spreminjati glede na potrebe sodobnih potnikov na križarjenju. Potnikom nudi bolj sproščujoč oddih, podoben bivanju v letovišču z možnostjo gibanja ter nevsiljivo visoko standardno ponudbo. Križarjenje v prostem stilu bi lahko v prevodu rekli načinu križarjenja, kjer je vse usmerjeno k temu, da si sami priredite počitnice, tako, da bodo le te čimbolj pisane na kožo prav vam.
Privoščite si hamburger ali lososa. Opravite se v svečano obleko ali oblecite preprosta oblačila za prosti čas. Predvsem pa preživite križarjenje brez kakršnihkoli časovnih omejitev. To so vaše počitnice, zato jih preživite tako, da bo to res sanjsko križarjenje za vas. Kmalu boste ugotovili, da ladje iz flote Norwegian Cruise Line ponujajo vse kar potrebujete za vaše popolno križarjenje.

Znaki kakovosti nove ponudbe na krovu:

  • do 10 restavracij,
  • svobodna izbira mize v glavni restavraciji,
  • “letoviško udobna” oblačila za vsako večerjo,

·         preprostejši sistem napitnin ter lažje izkrcanje.

 

Carnival

Carnival je največja ladijska družba za križarjenja, saj ponuja zabavna potovanja s kar 24 ladjami.
Družba Carnival ponuja pestra križarjenja z ladjami, ki zagotavljajo nepozabne počitnice. Križarjenje z družbo Carnival ne zagotavlja samo izjemno vrednost za ceno križarjenja, ampak predvsem tiso najpomembnejše na počitnicah - zabavo! Tako imenovane "ladje za zabavo" nudijo dnevno in nočno zabavo z raznimi animacijami, predstavami, glasbenimi nastopi, komedijami, igralnico ipd. Carnival poskrbi, da se boste počutili kot doma in vam zagotavlja udobne kabine, prijazno postrežbo ter slastno hrano in pijačo. Vse to medtem, ko boste raziskovali nekatere najlepše kraje na svetu.
Slogan družbe Carnival je "FUN FOR ALL. ALL FOR FUN." - torej: zabava za vse, vsi za zabavo.

 

Royal Caribbean International

Če iščete nekaj novega in osupljivega za vaše naslednje počitnice, ste našli pravo stvar.
Ko križarite z Royal Caribbean International se ne odpravljate le na počitnice, odpravljate se na avanturo!
Kam po svetu bi si želeli pluti? Royal Caribbean pluje na sončne Karibe, očarljive Bahame, robato Aljasko, praznično Mehiko, tropske Havaje, kolonialno Kanado in Novo Anglijo, legendarno Panamo, zgodovinsko Evropo in eksotično Azijo.

Ladje Royal Caribbean so ene izmed najbolj inovativnih na svetu. Ladja, ki vas popelje do teh čarobnih krajev je destinacija zase. Royal Caribbean ladja za križarjenje je kot rekreacijski center, zabavni kompleks, grand hotel, umetnostna galerija, zdravilišče, več restavracij, obmorski resort, vse v enem. Le kje drugje lahko izkusite gurmansko hrano, uživate v prvorazredni zabavi, se pustite razvajati v prostornih nastanitvah, se lahko zabavate na drsališču, se spopadete z umetnim valom za surfanje in preplezate plezalno steno, vse pod eno streho? Ob toliko aktivnostih na ladji, kot so fantastične broadwayske predstave, minigolf, joga, šole kuhanja … boste pozabili, da ste sploh na ladji.

Morje vas kliče, oglasite se kraljevsko! ;) ... na ladjah družbe Royal Caribbean bodo za vas poskrbeli prav kraljevsko!

 


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.