Trajekti 2022

Grčija

  • Kategorija: Trajekti
  • Katalog: Trajekti
  • Transfer: Ladja

TRAJEKTNI PREVOZI

 

Iščete drugačen dopust in si želite odpotovati v Grčijo, Italijo, Španijo, Francijo ali Maroko, a ne z letalom? Razmišljate o tem, da bi se podali na pot z avtodomom ali počitniško prikolico?

 

Vse to vam lahko uredimo, če se odločite potovati s trajektom. Potovanja na ta način so zadnja leta vse bolj in bolj popularna, saj vam prihranijo veliko časa, ki bi ga sicer porabili na cesti, izognete se prečkanju številnih utrujajočih mej in še nekaj je zelo pomembnega – takoj, ko ste na ladji, ste praktično že na dopustu – prepustite se prijetni vožnji po morju kjer vas čakajo udobne, klimatizirane kabine, restavracije, bari, igralnice, otroška igrišča,… in čez nekaj ur uživanja na ladji, ste že na cilju. Na določenih trajektnih linijah iz Italije v Grčijo (Anek Lines) je poskrbljeno tudi za tiste, ki želite preživeti potovanje kar v svojem avtodomu ali počitniški prikolici in ste lahko ves čas plovbe na palubi, ki je namenjena kampiranju na trajektu.    

 

V Avanturi vam uredimo vse trajektne vozovnice na enem mestu. Smo pogodbeni partner ladjarjev: Anek Lines, Minoan Lines, Grimaldi Ferries, Corsica Ferries, Moby Lines, GNV.

Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali najti najugodnejšo povezavo do vašega cilja. Rezervacijo lahko opravite kar preko maila ali telefona, seveda pa vas bomo vedno veseli, če se boste z vašimi željami oglasili osebno v naši agenciji.  

 

Ne spreglejte tudi odlične popuste za zgodnje prijave in ostale ugodnosti.

 

Želimo vam prijetno potovanje, mirno morje in obilo nepozabnih spominov!


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.