DNEVNI GARDALAND

avtobusni prevoz in vstopnica

Že od 55 €


Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! Posebej je treba poudariti, da je atrakcija Oblivion – Black hole. Investicija je bila vredna več kot 10 mio dolarjev in Kung fu Panda. 


ODHOD:
27.04.2021
01.05.2021
25.06.2021


PROGRAM

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo  drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoče mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR... Odhod iz Gardalanda je predviden ob 19h in prihod v Slovenijo v poznih večernih.

VSTOPNA MESTA: 
- SEŽANA:                    06:05
- LJUBLJANA:                05:15
- NOVO MESTO              04:00

 

CENA: 55 €

Cena vključuje: avtobusni prevoz, vstopnico v zabaviščni park, organizacijo izleta in spremstvo

Popust: za otroka do 1m 25 €.
Doplačilo odhod Novo mesto 12 €

 

 

ŽELIMO VAM PRIJETEN IZLET

 

SPLOŠNI POGOJI T.A.. AVANTURA SO SESTAVNI DEL PROGRAMA


Datum Trajanje Storitev Cena
June 25, 2021 1 dni Po programu 55 €

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.