MOTO GP - GRAN PRIX MISANO

San Marino-Rimini

  • Kategorija: Moto GP
  • Katalog: Šport
  • Transfer: Avtobus

Že od 185 €


MOTO GP SAN MARINO

18.- 19. 9. 2021

Kdo bo zmagal na dirki v Italiji v Misanu na Marco Simoncelli avtodromu? Valentino Rossi je doma v bližini, bo to zopet zanj izziv in zmaga? Pojdite z nami in si v živo oglejte dramo,morda zadnjič za Rossija.

 

1. dan - Odhod avtobusa iz Ljubljane –Dolgi most ob 4. uri, naprej po avtocesti do mejnega prehoda Fernetiči (postanek na zadnji črpalki pred mejo ob cca 5.10 uri) v Italijo. Vožnja po avtocesti mimo Benetk, Bologne, Imole do Riminija.Nato pa vožnja do San Marina, miniaturne državice v bližini in do Tavullie. Peš si bomo ogledali SAN MARINO in potem bomo z avtobusom obiskali še TAVULLIO, kjer je doma Valentino Rossi.Okrepčali se boste lahko v njegovi restavraciji in kupili kakšen spominček. Pozno popoldan vrnitev v hotel in prosto .Nočitev.

2. dan - Po zajtrku ob 7.30uri se bomo odpravili do dirkališča Santa Monica Marc Simoncelli na dirko. Popoldan odhod najkasneje ob 16 uri proti domu s prihodom v poznih večernih urah.

 

CENA: 185 € ob prijavi najmanj 45 oseb Z VSTOPNICO PRATO 1,2 

 

V ceni je všteto: prevoz, vse cestnine, parkirnine, vstopnica,  nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v bližini Riminija, vsi ogledi po programu zunanji ogledi,  osnovno nezgodno zavarovanje, DDV in organizacija izleta.

V primeru tekme brez gledalcev ali situacije z COVID se povrnejo vplačana sredstva!

 

 


Datum Trajanje Storitev Cena
Sept. 18, 2021 2 dni Po programu 185 €

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.