MOTO GP - GRAN PRIX MISANO

Rimini 9-10.9.2017

  • Kategorija: Moto GP
  • Katalog: Šport
  • Transfer: Avtobus

Že od


Kdo bo zmagal na dirki v Italiji v Misanu na Marco Simoncelli avtodromu? Valentino Rossi je doma v bližini, bo to zopet zanj izziv in zmaga? Pojdite z nami in si v živo oglejte dramo,morda zadnjič za Rossija.

 

1. dan - Odhod avtobusa iz Ljubljane –Dolgi most ob 4. uri, naprej po avtocesti do mejnega prehoda Fernetiči (postanek na zadnji črpalki pred mejo ob cca 5.10 uri) v Italijo. Vožnja po avtocesti mimo Benetk, Bologne, Imole do Riminija.Nato pa vožnja do San Marina, miniaturne državice v bližini, in do Coriana. Peš si bomo ogledali San Marino in potem bomo z avtobusom obiskali še Coriano, kjer je bil doma in je tudi pokopan Marc Simoncelli, dirkač, ki je umrl v nesreči na dirki MOTO GP. Pozno popoldan vrnitev v hotel in prosto .Nočitev.

2. dan - Po zajtrku ob 7.30uri se bomo odpravili do dirkališča Santa Monica Marc Simoncelli na dirko. Popoldan odhod najkasneje ob 16 uri proti domu s prihodom v poznih večernih urah.

CENA: 177 € ob prijavi najmanj 45 oseb Z VSTOPNICO PRATO 1,2 

V ceni je všteto: prevoz, vse cestnine, parkirnine, dnevnica in nočitev/zajtrk šoferju, nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v bližini Riminija, vsi ogledi po programu zunanji ogledi, vodnik z licenco, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV in organizacija izleta.

* riziko odpovedi 5%

Splošni pogoji so sestavni del programa!


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.