Madrid

Nogomet Real-Getafe in košarka Real-Fenerrbahče

  • Kategorija: Nogomet
  • Katalog: Šport
  • Transfer: Letalo

Že od


REAL MADRID – FENERBAHČE in REAL MADRID – GETAFE,

2.3. – 5.3.2018

 

Madrid, veličastna prestolnica Španije navduši s svojo veličastno arhitekturo, palačami in bogatimi galerijami. Dolge avenije dajejo velemestni značaj. Temu se da tudi uiti na kakšnem od majhnih, prijetnih trgov. Kraljevemu mestu pristoji tudi kraljevi nogometni klub. Real Madrid se temu izzivu ne skriva. Beli balet je najuspešnejše evropsko moštvo in v svojih vrstah ima vedno največje svetovne nogometaše. Ko se ti srečajo z velemojstri največjega rivala, Barcelone, je to dan največje tekme na svetu – El Clasica!

 

1. DAN, 2.3.2018, BERGAMO - MADRID:
Z letališča v Bergamu v jutranjih urah ob 11.05 uri poletimo proti Madridu. Polet z letalsko družbo Ryanair. Po pristanku ob 13.50 uri nas pričaka lokalni predstavnik, ki nas odpelje do hotela  4*, v središču mesta. Namestitev na osnovi nočitev z zajtrkom. Zvečer se s podzmeno železnico odpravimo na košarkarsko tekmo (21.00). Vstopnice dobite pri vodniku. Po tekmi povratek v hotel. Nočitev.

2. DAN, 3.3.2018: MADRID:
Po zajtrku voden ogled starega mestnega jedra peš in z metrojem. Od zunaj si bomo ogledali Kraljevo palačo, zgrajeno v neoklasicističnem slogu z 2800 sobami. Nekdaj veličastno domovanje španske vladarske družine je danes muzej in državni protokolarni prostor. Nadaljevali bomo mimo madridske operne hiše (Teatro Real) do “srca Madrida” kot pravijo trgu Puerta del Sol, s sedežem madridske regionalne vlade, od tam pa na avenijo Gran Via, ki jo krasijo mogočne stavbe iz obdobja secesije. Popoldne prosto. Predlagamo ogled muzeja Prado, ki predstavlja eno največjih znamenitosti španske prestolnice. V neoklasicistični stavbi Juana de Villanueve je shranjenih več kot 7.000 slik. Ali podobno razkošno galerijo Reina Sofia, lahko pa se odpravite na ogled nogometnega stadiona Santiago Bernabeu. Ali pa si privoščite čas za priložnostne nakupe, vrč sangrie in okusne španske prigrizke – tapase. Povratek v hotel in nočitev.

3. DAN, 4.3.2018, MADRID:
Zajtrk in prosto za oglede mesta do odhoda na nogometno tekmo. Vstopnice dobite pri vodniku, s katerim se odpravite na tekmo. Pred stadionom bomo vsaj eno uro pred predvideno uro tekme. Vstop v stadion in ogled tekme. Po tekmi se s podzemno železnico vrnemo v hotel.

4. DAN, 5.3.2018: MADRID – BERGAMO:
Zajtrk in prosto do prevoza na letališče od kjer ob 14.05 uri poletimo proti Bergamu s pristankom ob 16.25 uri.

 

CENA na osebo: 355,00 EUR
 

DOPLAČILO ZA BOLJŠO KATEGORIJO VSTOPNIC (košarka):

10,00 EUR dolga stranica zgoraj

35,00 EUR za košem spodaj

65,00 EUR dolga stranica spodaj

DOPLAČILO ZA BOLJŠO KATEGORIJO VSTOPNIC (nogomet):

Od 15,00 EUR za CAT 3 in 2

Od 55,00 EUR za CAT 1

Od 75,00 EUR za CAT 1 premium

od 105 EUR za VIP

 

Najmanjše število potnikov: 2

CENA VKLJUČUJE: 3x namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu 4* v središču mesta na osnovi nočitev z zajtrkom, vodeni ogledi po programu, izkušen slovenski vodnik, prevoz letališče-hotel-letališče, vstopnica za tekmo za košem (košarka) in CAT4 (nogomet) in organizacija. 

CENA NE VKLJUČUJE: letalski prevoz z ročno prtljago, dodatne prtljage (30 eur za 15 kg), karta za 10 voženj po Madridu (12,00 EUR), dodatnih ogledov, dodatne hrane in pijače, prevoza do letališča Bergamo (lahko uredimo po veljavnem ceniku Goopti), riziko odpovedi potovanja (lahko uredimo), nezgodno zavarovanje (lahko uredimo), prijavnina. 

POGOJI: Število vstopnic je omejeno. V primeru spremembe datuma tekme, se program lahko spremeni. V primeru zasedenosti mest, je vstopnica lahko druge kategorije. Sedežev skupaj ne zagotavljamo, se pa trudimo jih priskrbeti. Priporočamo odhod v petek (v primeru da je tekma v soboto) ali v soboto (v primeru, da je tekma v nedeljo). Morebitna sprememba termina tekme ni razlog za mogočo odpoved potovanja. Splošni pogoji Adventours-a so sestavni del vseh programov in so vam kot posebna priloga na voljo na naši spletni strani.


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.