Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook

INTERHOME GROUP

 

Iščete počitniško hiško ali apartma? Prišli ste na pravi naslov!

je eden vodilnih evropskih strokovnjakov za počitniške hiškein apartmaje. Grupacija združuje dve partnerski agenciji:

 

INTERCHALET - Če bi radi uživali v sproščujočih počitnicah v paru ali z družino in prijatelji, potem boste radi preživljali čas v počitniški hiši ali apartmaju. Preprost apartma ali ekskluzivna vila z zasebnim bazenom. V gorah in ob morju, poleti in pozimi. V Inter-chaletu boste v počitniški hiši našli pravo namestitev za vaše sanjske počitnice. Trenutno ima več kot 40.000 počitniških hiš in apartmajev za vaše počitnice!

v Evropi in na Floridi nudijo hiške, apartmaje in družinam prijazna počitniška naselja

v programu CASA ponujajo luksuzne vile

v Skandinaviji ponujajo počitniške hiške v fjordih, ob jezerih in ob morjih.   smučanje pa je na sploh njihova močna plat – ponujajo številne apartmaje po izjemno ugodnih cenah v Avstriji, Italiji, Švici, Franciji, Nemčiji in na Češkem

 

INTERHOME - Še nikoli ni bilo lažje najti svoje popolne počitnice. Ali želite raziskati nove turistične destinacije? Ni boljšega načina kot to storiti v počitniški hiši: uživajte v "la dolce vita" v Italiji, občutite očarljiv način življenja na francoski rivieri ali španski način življenja. Navdihnite se z našimi potovalnimi idejami in rezervirajte na spletu – hitro, enostavno in varno z Interhomeom. V 27 državah širom sveta nudijo preko 30.000 počitiških hišk in to tako poleti, kot pozimi.

 

Avantura je že več kot 20 let njihov pogodbeni partner in zastopnik v Sloveniji. Z velikim zadovoljstvom bomo tudi Vam v pomoč pri izbiri nabolj primerne nastanitve za Vas.

 

Pokličite nas na 01 242 000 ali nam pošljite povpraševanje :«klik«

 

Veselimo se vaših povpraševanj.